Επίδομα Κατανάλωσης Πετρελαίου Θέρμανσης (αίτηση) | το Χρήσιμο

Επίδομα Κατανάλωσης Πετρελαίου Θέρμανσης (αίτηση)

Σύμφωνα με το σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών...
τα εισοδηματικά κριτήρια για τους δικαιούχους του επιδόματος θα είναι τα ακόλουθα:
-Για τους άγαμους ετήσιο εισόδημα έως 25.000 ευρώ (από 14.000 ευρώ που προέβλεπε ο αρχικός σχεδιασμός).
-Για του έγγαμους χωρίς παιδιά ετήσιο εισόδημα 35.000 ευρώ ( από 23.350 ευρώ).
-Για τους έγγαμους με ένα παιδί ετήσιο εισόδημα 38.000 ευρώ, με δυο παιδιά 41.000 ευρώ και με τρία παιδιά 44.000 ευρώ.
Σε ότι αφορά τα περιουσιακά κριτήρια θα είναι τα ακόλουθα:
-Για τους άγαμους ακίνητη περιουσία με αντικειμενική αξία έως 150.000 ευρώ ( από 100.000 ευρώ που προέβλεπε το αρχικό σχέδιο).
-Για τους έγγαμους ακίνητη περιουσία με αντικειμενική αξία έως 200.000 ευρώ ( έναντι αρχικού σχεδιασμού 150.000 ευρώ).

Στο παρακάτω σύνδεσμο είναι η εφαρμογή του taxisnet για την ηλεκτρονική υπηρεσία χορήγησης επιδόματος κατανάλωσης πετρελαίου θέρμανσης:
https://www1.gsis.gr/gsisapps/oilbft/login/login.htm

Όσοι δεν διαθέτουν κωδικούς πρόσβασης για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Γ.Γ.Π.Σ. (TAXISnet), μπορούν να συνδεθούν χρησιμοποιώντας ως Username τον ΑΦΜ τους και ως Password τον αριθμό ειδοποίησης ενός εκ των εκκαθαριστικών σημειωμάτων των τελευταίων πέντε (5) ετών.


Για την καλύτερη εξυπηρέτηση και πληροφόρησή σας σχετικά με το Επίδομα Κατανάλωσης Πετρελαίου Θέρμανσης καλέστε στο τηλέφωνο: 210-480.3131 Εναλλακτικά επισκεφθείτε την ηλεκτρονική εφαρμογή της Γ.Γ.Π.Σ. ακολουθώντας τη διαδρομή:
https://www1.gsis.gr/gsisapps/oilbft/login/login.htm
Αριθμός παροχής ΔΕΗ

Για τον αριθμό παροχής ρεύματος γράφουμε τα 9 πρώτα ψηφία χωρίς κενό!







Ποιες είναι οι ζώνες:


Για τον προσδιορισμό του ποσού χωρίστηκε η χώρα σε τέσσερις ζώνες, στις οποίες ορίστηκαν ανώτατα όρια κατανάλωσης σε λίτρα:

Α’ Ζώνη: Γρεβενά, Κοζάνη, Καστοριά, Φλώρινα, Δράμα, Ευρυτανία. Η μέγιστη κατανάλωση ορίστηκε στα 3.000 λίτρα και η υψηλότερη αποζημίωση είναι τα 900 ευρώ.

Β’ Ζώνη: Ιωάννινα, Λάρισα, Καρδίτσα, Τρίκαλα, Αρκαδία, Πιερία, Ημαθία, Πέλλα, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Χαλκιδική, Σέρρες, Καβάλα, Ξάνθη, Ροδόπη, Έβρος. Η μέγιστη κατανάλωση είναι τα 1.800 λίτρα και η υψηλότερη αποζημίωση τα 540 ευρώ.

Γ’ Ζώνη: Αττική (εκτός Κυθήρων & νησιών Σαρωνικού), Κορινθία, Ηλεία, Αχαΐα, Αιτωλοακαρνανία, Φθιώτιδα, Φωκίδα, Βοιωτία, Εύβοια, Μαγνησία, Λέσβος, Χίος, Κέρκυρα, Λευκάδα, Θεσπρωτία, Πρέβεζα, Άρτα. Το ανώτατο όριο κατανάλωσης είναι τα 960 λίτρα και η μέγιστη αποζημίωση είναι τα 388 ευρώ.

Δ’ Ζώνη: Ηράκλειο, Χανιά, Ρέθυμνο, Λασίθι, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Σάμος, Μεσσηνία, Λακωνία, Αργολίδα, Ζάκυνθος, Κεφαλλονιά & Ιθάκη, Κύθηρα & νησιά Σαρωνικού. Η μέγιστη κατανάλωση είναι τα 600 λίτρα και η υψηλότερη αποζημίωση είναι τα 180 ευρώ.

Θες να συνεισφέρεις στη λειτουργία της πιο χρήσιμης ιστοσελίδας;
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να υποστηρίξεις την ιστοσελίδα μου!

Από ένα απλό Like στην σελίδα στο Facebook μέχρι να επιλέξεις τις φιλικές μας ιστοσελίδες για τις ηλεκτρονικές σου αγορές, από τους παρακάτω συνδέσμους:
Amazon, Booking, Ebay, Eshop
Electroholic, Lenovo, Media Markt, Public

Με κάθε σου αγορά, και χωρίς να χρεώνεσαι τίποτα επιπλέον, το site θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια από το κατάστημα, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.

Αν προτιμάς αγορές από την Κίνα, προτείνω τα παρακάτω eshops:
Aliexpress, Banggood, Gearbest

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στην ιστοσελίδα μας toxrisimo.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (do-follow link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματός του.
Udemy’s Hot Sale! Courses start at just 10.99 €!