Πως να κλείσετε τις σακούλες με εύκολο τρόπο (video) | το Χρήσιμο

Πως να κλείσετε τις σακούλες με εύκολο τρόπο (video)

Δείτε πως να κλείσετε τις σακούλες σας πχ με τα chips μόνο με 2 καλαμάκια...

Διαλέγουμε 2 καλαμάκια, κόβουμε το ένα με ένα ψαλίδι στο σημείο που λυγίζει και στη συνέχεια το κόβουμε και κατά μήκος (εικόνα 1).
1


Παίρνουμε τη σακούλα που θέλουμε να κλείσουμε και τυλίγουμε το πάνω μέρος της σακούλας γύρω από το μεγάλο καλαμάκι (εικόνα 2).

Στη συνέχεια παίρνουμε το κομμένο καλαμάκι και το περνάμε πάνω από το καλαμάκι με τη τυλιγμένη σακούλα, με αυτό το τρόπο ασφαλίζουμε το σακουλάκι μας (εικόνα 3)!

1
χρήσιμο tip: στο καλαμάκι που χρησιμοποιούμε για το κλείσιμο, το κόβουμε διαγωνίως ώστε να το περάσουμε ευκολότερα στο καλαμάκι με τη τυλιγμένη σακούλα!

2


3
χρήσιμο tipΑν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε καλαμάκια γίνεται και χωρίς, δείτε το βίντεο!


Πηγή:http://www.wikihow.com/Make-a-Bag-Clip-from-Plastic-Straws

Θες να συνεισφέρεις στη λειτουργία της πιο χρήσιμης ιστοσελίδας;
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να υποστηρίξεις την ιστοσελίδα μου!

Από ένα απλό Like στην σελίδα στο Facebook μέχρι να επιλέξεις τις φιλικές μας ιστοσελίδες για τις ηλεκτρονικές σου αγορές, από τους παρακάτω συνδέσμους:
Amazon, Booking, Ebay, Eshop
Electroholic, Lenovo, Media Markt, Public

Με κάθε σου αγορά, και χωρίς να χρεώνεσαι τίποτα επιπλέον, το site θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια από το κατάστημα, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.

Αν προτιμάς αγορές από την Κίνα, προτείνω τα παρακάτω eshops:
Aliexpress, Banggood, Gearbest

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στην ιστοσελίδα μας toxrisimo.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (do-follow link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματός του.