Πως να καθυστερήσετε την ωρίμανση της μπανάνας | το Χρήσιμο

Πως να καθυστερήσετε την ωρίμανση της μπανάνας

μπανάνα
Δείτε πως να διατηρήσετε περισσότερο τις μπανάνες σας...
Αν θέλετε να διατηρηθούν περισσότερο οι μπανάνες σας τότε ξεχωρίστε τις από τα κοτσάνια τους ώστε να μην είναι όλες μαζί σε ένα τσαμπί. Αυτό συμβαίνει διότι όταν είναι στο τσαμπί βγάζουν αιθυλένιο και ωριμάζουν πιο γρήγορα. Κράτησε τες σε δροσερό μέρος, τοποθέτησε τις στο ψυγείο.

Αν όμως θέλετε να ωριμάσουν γρήγορα , βάλτε τις σε μια σακούλα μαζί με ένα μήλο ή μια ντομάτα. Αν τις θες άμεσα ώριμες τότε βάλε τις στο φούρνο στους 70 βαθμούς και μόλις εμφανίσουν τα μαύρα στίγματα είναι έτοιμες!
ωριμες μπανανες


extra info: Σύμφωνα με ιαπωνική επιστημονική έρευνα, οι ώριμες μπανάνες, με τις μαύρες κηλίδες στο φλοιό τους, παράγουν μια ουσία που ονομάζεται TNF (tumor necrosis factor-παράγοντας νέκρωσης όγκων), η οποία έχει την ικανότητα να καταπολεμά τα μη φυσιολογικά κύτταρα.
Όσο πιο σκούρες οι κηλίδες τόσο το καλύτερο. Ως εκ τούτου, όσο πιο ώριμη η μπανάνα τόσο μεγαλύτερη είναι η αντικαρκινική προστασία!


Πηγή


Θες να συνεισφέρεις στη λειτουργία της πιο χρήσιμης ιστοσελίδας;
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να υποστηρίξεις την ιστοσελίδα μου!

Από ένα απλό Like στην σελίδα στο Facebook μέχρι να επιλέξεις τις φιλικές μας ιστοσελίδες για τις ηλεκτρονικές σου αγορές, από τους παρακάτω συνδέσμους:
Amazon, Booking, Ebay, Eshop
Electroholic, Lenovo, Media Markt, Public

Με κάθε σου αγορά, και χωρίς να χρεώνεσαι τίποτα επιπλέον, το site θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια από το κατάστημα, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.

Αν προτιμάς αγορές από την Κίνα, προτείνω τα παρακάτω eshops:
Aliexpress, Banggood, Gearbest

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στην ιστοσελίδα μας toxrisimo.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (do-follow link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματός του.
Udemy’s Hot Sale! Courses start at just 10.99 €!