5 χρήσεις για τη κόκα κόλα | το Χρήσιμο

5 χρήσεις για τη κόκα κόλα


5 νέες χρήσεις για το αναψυκτικό κόκα κόλα που μπορεί να μη ξέρετε...

Βοήθημα για το κομπόστ σας
Ένα μπουκάλι κόκα κόλας μπορεί να είναι χρήσιμο αν ασχολείστε με τη κομποστοποίηση. Απλά ρίξτε το αναψυκτικό πάνω στο σωρό του κομπόστ σας. Η ελαφρώς όξινη φύση της κόκα κόλα θα βοηθήσει να διαλυθεί η οργανική ύλη, ενώ η γλυκύτητα της βοηθά στην προσέλκυση των μικροοργανισμών που βοηθούν στην διαδικασία της κομποστοποίησης.

Ανακουφίστε το στομαχόπονο
 Ανακουφιστείτε από ναυτία, στομαχόπονο. Ανοίξτε ένα κουτάκι και αφήστε το να ξεθυμάνει (περίπου 30 λεπτά) και πιείτε το "σιρόπι".(Το οποίο είχε φτιαχτεί για στομαχικούς και εντερικούς φαρμακευτικούς λόγους, αρχικά.)

Καθαριστικό Κουζίνας
Αν ο πάγκος της κουζίνας σας, ο φούρνος μικροκυμάτων βρωμίσουν με λίπη μετά από τη μαγειρική σας πάρτε ένα κουτάκι κόκα κόλα. Ρίξτε λίγη σε ένα σφουγγάρι και σκουπίστε το πάγκο. Η κόκα κόλα  δρα σαν καθαριστής λίπους. Απλά φροντίστε να καθαρίσετε το πάγκο μια δεύτερη φορά με νερό. Μ αυτό τον τρόπο ο πάγκος σας δε θα κολλάει.

Αποσπάστε τη προσοχή στα έντομα
Όλοι γνωρίζουμε ότι έντομα τρελαίνονται για τα γλυκά πράγματα. Εάν ψήνετε έξω, αφήστε ένα μικρό φλιτζάνι κόκα κόλα στο έδαφος λίγα μέτρα μακριά από την αυλή σας. Η μυρωδιά θα αποσπάσει την προσοχή από όλα τα μικρά πλάσματα και θα τα προσελκύσει εκεί αντί του πικ-νικ σας.

Καθαριστικό στόκου πλακιδίων
Αν ο αρμόστοκος πλακιδίων δαπέδου ή τοίχου στο μπάνιο σας δείχνει  λίγο περίεργος... ρίξτε στη μάχη ένα κουτάκι κόκα κόλα. Το οξύ στη κόκα κόλα σε συνδυασμό με το ανθρακικό δημιουργεί μια γροθιά εναντίον της βρωμιάς στο στόκο. Απλά ρίξτε πάνω από το πλακάκι, αφήστε να καθίσει για λίγα λεπτά,  και στη συνέχεια καθαρίστε το πάτωμα, ως συνήθως.


Θες να συνεισφέρεις στη λειτουργία της πιο χρήσιμης ιστοσελίδας;
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να υποστηρίξεις την ιστοσελίδα μου!

Από ένα απλό Like στην σελίδα στο Facebook μέχρι να επιλέξεις τις φιλικές μας ιστοσελίδες για τις ηλεκτρονικές σου αγορές, από τους παρακάτω συνδέσμους:
Amazon, Booking, Ebay, Eshop
Electroholic, Lenovo, Media Markt, Public

Με κάθε σου αγορά, και χωρίς να χρεώνεσαι τίποτα επιπλέον, το site θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια από το κατάστημα, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.

Αν προτιμάς αγορές από την Κίνα, προτείνω τα παρακάτω eshops:
Aliexpress, Banggood, Gearbest

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στην ιστοσελίδα μας toxrisimo.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (do-follow link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματός του.
Udemy’s Hot Sale! Courses start at just 10.99 €!