Διαβάστε βιβλία στην ανοικτή ηλεκτρονική βιβλιοθήκη | το Χρήσιμο

Διαβάστε βιβλία στην ανοικτή ηλεκτρονική βιβλιοθήκη

Διαβάστε πλήθος βιβλίων σε ηλεκτρονική μορφή...
απαλλαγμένα από πνευματικά δικαιώματα στην ηλεκτρονική βιβλιοθήκη στο παρακάτω σύνδεσμο www.openbook.gr
από τις παρακάτω κατηγορίες: Πεζογραφία, Ποίηση, Ξένη λογοτεχνία, Παιδική λογοτεχνία, Δοκίμια, Λευκώματα και Κλασική Λογοτεχνία

Όλα τα βιβλία που περιέχονται στον κατάλογο της Ανοικτής Βιβλιοθήκης διανέμονται ελεύθερα και νόμιμα στο Διαδίκτυο από τους δημιουργούς ή τους εκδοτικούς οίκους. Τα έργα της ενότητας Κλασική Λογοτεχνία είναι ελεύθερα πνευματικών δικαιωμάτων

Ανοιχτή βιβλιοθήκη, για την ακρίβεια ηλεκτρονική, με τίτλους σε όλες τις γλώσσες και από όλους τους εκδοτικούς οίκους, σαν μια πλήρης καταγραφή όλων των τίτλων της παγκόσμιας βιβλιογραφίας, μια βιβλιοθήκη που δεν θα μπορούσε να φιλοξενήσει κανένα κτίριο, εκατομμύρια τίτλοι σε εικονικά ράφια.
Αρκεί να μπείτε στο www.openlibrary.org


Θες να συνεισφέρεις στη λειτουργία της πιο χρήσιμης ιστοσελίδας;
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να υποστηρίξεις την ιστοσελίδα μου!

Από ένα απλό Like στην σελίδα στο Facebook μέχρι να επιλέξεις τις φιλικές μας ιστοσελίδες για τις ηλεκτρονικές σου αγορές, από τους παρακάτω συνδέσμους:
Amazon, Booking, Ebay, Eshop
Electroholic, Lenovo, Media Markt, Public

Με κάθε σου αγορά, και χωρίς να χρεώνεσαι τίποτα επιπλέον, το site θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια από το κατάστημα, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.

Αν προτιμάς αγορές από την Κίνα, προτείνω τα παρακάτω eshops:
Aliexpress, Banggood, Gearbest

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στην ιστοσελίδα μας toxrisimo.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (do-follow link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματός του.