Φτιάξτε κερί από πορτοκάλια | το Χρήσιμο

Φτιάξτε κερί από πορτοκάλια

κερί από πορτοκάλι
Δείτε πως μπορούμε να φτιάξουμε ένα εύκολο κερί απο πορτοκάλια ή μανταρίνια...


Υλικά : 1 πορτοκάλι ή μανταρίνι, οποιοδήποτε τύπο λαδιού, ελαιόλαδο μας κάνει μια χαρά, μαχαίρι.
Θα χρειαστούμε ένα πορτοκάλι ή μανταρίνι το οποίο θα κόψουμε στη μέση ή στα 3/4 προσέχοντας  να κρατήσουμε ανέπαφη τη χοντρή άσπρη ίνα που έχει στη μέση, καλό είναι η βάση του πορτοκαλιού που θα χρησιμοποιήσουμε να είναι η πλευρά που κρέμεται από το δέντρο.

Με τη βοήθεια ενός μαχαιριού ή κουταλιού αφαιρούμε τη σάρκα από το πορτοκάλι,προσέχοντας να μην καταστρέψουμε την ίνα στη μέση.

Προσθέτουμε το λάδι μέχρι το μέσο της ίνας και βρέχουμε με το λάδι το φυσικό μας φυτίλι για να ανάψει εύκολα και έχουμε ένα αυτοσχέδιο κερί από πορτοκάλι.

Αν θέλετε μπορείτε να κόψετε το άλλο μισό του πορτοκαλιού και να του κάνετε μια τρύπα από πάνω ώστε να το τοποθετήσετε όπως στις φωτογραφίες.
Θες να συνεισφέρεις στη λειτουργία της πιο χρήσιμης ιστοσελίδας;
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να υποστηρίξεις την ιστοσελίδα μου!

Από ένα απλό Like στην σελίδα στο Facebook μέχρι να επιλέξεις τις φιλικές μας ιστοσελίδες για τις ηλεκτρονικές σου αγορές, από τους παρακάτω συνδέσμους:
Amazon, Booking, Ebay, Eshop
Electroholic, Lenovo, Media Markt, Public

Με κάθε σου αγορά, και χωρίς να χρεώνεσαι τίποτα επιπλέον, το site θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια από το κατάστημα, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.

Αν προτιμάς αγορές από την Κίνα, προτείνω τα παρακάτω eshops:
Aliexpress, Banggood, Gearbest

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στην ιστοσελίδα μας toxrisimo.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (do-follow link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματός του.