Απαλλαγείτε από τις κατσαρίδες | το Χρήσιμο

Απαλλαγείτε από τις κατσαρίδες

καπάκια
Μια απλή και αποτελεσματική λύση για να ξεφορτωθούμε τις κατσαρίδες...
 για τα καλά και χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών είναι να πάρουμε καπάκια από μπουκάλια νερου ή αναψυκτικών και να τα γεμίσουμε σε ίσα μέρη με μαγειρική σόδα και ζάχαρη άχνη.
Πως λειτουργεί ; 
Η ζάχαρη προσελκύει τις κατσαρίδες και η μαγειρική σόδα τις σκοτώνει.
Η σόδα τους δημιουργεί αέρια και αφού δεν μπορούν να αεριστούν,στην κυριολεξία σκάνε!
Τοποθετήστε τα σε : γωνίες, κάτω από τη κουζίνα και το ψυγείο, τα ντουλάπια και όπου αλλού νομίζετε ότι υπάρχουν κατσαρίδες.
Γεμίστε τα καπάκια κάθε χρόνο.
Τέλος με τα χημικά σπρέι στο σπίτι σας.

Απλό, οικολογικό και ιδιαιτέρως πολύ αποτελεσματικό, μαγειρική σόδα και ζάχαρη άχνη :)


Επιπλέον πολύ καλά απωθητικά είναι τα δαφνόφυλλα το σκόρδο και τις φλούδες από τα αγγούρια που τις απεχθάνονται. Αφήστε στα σημεία που πάνε οι κατσαρίδες για να τις αποτρέψετε να επανεμφανιστούν.


Ψεκάστε με χυμό λεμονιού τις γωνίες και τις πόρτες. Σκορπίστε επίσης λίγες φλούδες λεμονιού έξω από την είσοδο: τα μυρμήγκια, οι ψύλλοι και οι κατσαρίδες θα καταλάβουν ότι είναι ανεπιθύμητα.

Επίσης σκουπίστε ότι νερά υπάρχουν στο πάγκο της κουζίνας ή στο νεροχύτη, οι κατσαρίδες δε μπορούν να ζήσουν χωρίς νερό και αν δε βρίσκουν θα αναγκαστούν να φύγουν!


Θες να συνεισφέρεις στη λειτουργία της πιο χρήσιμης ιστοσελίδας;
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να υποστηρίξεις την ιστοσελίδα μου!

Από ένα απλό Like στην σελίδα στο Facebook μέχρι να επιλέξεις τις φιλικές μας ιστοσελίδες για τις ηλεκτρονικές σου αγορές, από τους παρακάτω συνδέσμους:
Amazon, Booking, Ebay, Eshop
Electroholic, Lenovo, Media Markt, Public

Με κάθε σου αγορά, και χωρίς να χρεώνεσαι τίποτα επιπλέον, το site θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια από το κατάστημα, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.

Αν προτιμάς αγορές από την Κίνα, προτείνω τα παρακάτω eshops:
Aliexpress, Banggood, Gearbest

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στην ιστοσελίδα μας toxrisimo.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (do-follow link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματός του.
Udemy’s Hot Sale! Courses start at just 10.99 €!