Monday, January 20, 2014

Φτιάξε τη καλύτερη μαρινάτα για μπριζόλες

μπριζόλα
Πως να φτιάξεις τις πιο νόστιμες μπριζόλες...








Υλικά για 8 μερίδες:

80 ml ​​σάλτσα σόγιας (soy sauce)
120 ml ελαιόλαδο
80 ml ​​φρέσκο ​​χυμό λεμονιού
1 σκελίδα σκόρδο
8 gr ξερό βασιλικό
2 gr μαϊντανό
2 gr φρεσκοτριμμένο άσπρο πιπέρι
1 ml σάλτσα καυτερής πιπεριάς  (προαιρετικό)



Τοποθέτησε τη σάλτσα σόγιας, το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, το σκόρδο, ​​το βασιλικό, το μαϊντανό και το πιπέρι σε ένα μπλέντερ.
Πρόσθεσε τη σάλτσα καυτερής πιπεριάς αν το επιθυμείς.
Ανακάτεψε σε υψηλή ταχύτητα για 30 δευτερόλεπτα μέχρι να αναμειχθεί καλά.
Ρίχνουμε τη μαρινάτα πάνω από τον επιθυμητό τύπο κρέατος μέσα σε σακουλάκι zip lock και το βάζουμε στο ψυγείο για έως και 8 ώρες.
Μαγειρεύεις το κρέας όπως επιθυμείς.
       
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blog - Widget
loading...