Ξέρεις το μυστικό παιχνίδι του google chrome; | το Χρήσιμο

Ξέρεις το μυστικό παιχνίδι του google chrome;

chrome hidden game
Πως να παίξεις το κρυφό παιχνίδι του google chrome...


Υπάρχει ένα κρυφό παιχνίδι στον google chrome πρωταγωνιστή ένα δεινόσαυρο!

 Για να παίξεις με τον T-rex της google, κλείσε τη σύνδεση του wifi σου και μετά άνοιξε ένα νέο tab και άνοιξε μια σελίδα.
Θα δεις τη κλασική σελίδα που σου βγάζει ο chrome όταν δεν βρίσκει δίκτυο, συνήθως όταν έβλεπες αυτή τη σελίδα έκλεινες τον browser, δοκίμασε όμως να πατήσεις το space bar!

Ο T-rex θα αρχίσει να χοροπηδάει και να τρέχει, ο στόχος του παιχνιδιού είναι να περάσει από τα εμπόδια κάκτους που εμφανίζονται μπροστά του.

Θες να συνεισφέρεις στη λειτουργία της πιο χρήσιμης ιστοσελίδας;
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να υποστηρίξεις την ιστοσελίδα μου!

Από ένα απλό Like στην σελίδα στο Facebook μέχρι να επιλέξεις τις φιλικές μας ιστοσελίδες για τις ηλεκτρονικές σου αγορές, από τους παρακάτω συνδέσμους:
Amazon, Booking, Ebay, Eshop
Electroholic, Lenovo, Media Markt, Public

Με κάθε σου αγορά, και χωρίς να χρεώνεσαι τίποτα επιπλέον, το site θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια από το κατάστημα, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.

Αν προτιμάς αγορές από την Κίνα, προτείνω τα παρακάτω eshops:
Aliexpress, Banggood, Gearbest

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στην ιστοσελίδα μας toxrisimo.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (do-follow link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματός του.