Σε παίρνουν από απόρρητο; κανε φραγή | το Χρήσιμο

Σε παίρνουν από απόρρητο; κανε φραγή

Πως να κάνεις φραγή στα απόρρητα τηλεφωνήματα...Πως να κάνεις φραγή στα απόρρητα νούμεραΤώρα έχεις την επιλογή να κάνεις φραγή στους αριθμούς που σε καλούν από απόκρυψη! Όσοι σε καλούν με απόκρυψη, θα ακούνε ένα ηχογραφημένο μήνυμα του στυλ "Ο συνδρομητής που καλείτε δε δέχεται κλήσεις με απόκρυψη αριθμού". Στη συνέχεια η γραμμή θα κλείνει και δεν θα λαμβάνεις την κλήση του.

Πως να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία ανάλογα το πάροχο του σταθερού σου τηλεφώνου:


  • ΟΤΕ: παρέχεται με αίτηση, ενεργοποίηση: * 80*pin #, απενεργοποίηση: # 80*pin#, οικιακοί πελάτες 13888, εταιρικοί πελάτες 13818.
  • Cosmote: 13888 για συνδρομητές οικιακών συμβολαίων, καρτοκινητής και καρτοσυμβολαίου, 13818 για εταιρικούς πελάτες.
  • Vodafone: 13830 για ιδιώτες (καλώντας από κινητό ή σταθερό) και 1399 για εταιρικούς πελάτες (καλώντας από κινητό ή 6944401399 από σταθερό).Το ζητάς στην εξυπηρέτηση πελατών και το ενεργοποιεί εντός 5 λεπτών.
  • HOL: Ενεργοποίηση *77#, απενεργοποίηση #77#
  • Wind: Γράψε *254# στο κινητό σου και πάτησε κλήση για να ενεργοποιήσεις την φραγή απόκρυψης. #254# για να την απενεργοποιήσεις.
  • Cyta : Ενεργοποίηση *77#, απενεργοποίηση #77#
  • Forthnet: Ενεργοποίηση *90#, απενεργοποίηση #90#, για να ελέγξεις τι έχεις επιλέξει *#90#.
  • On telecoms: Ενεργοποίηση *90#, απενεργοποίηση #90#, για να ελέγξεις τι έχεις επιλέξει *#90#.


Θες να συνεισφέρεις στη λειτουργία της πιο χρήσιμης ιστοσελίδας;
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να υποστηρίξεις την ιστοσελίδα μου!

Από ένα απλό Like στην σελίδα στο Facebook, Sub στο YouTube μέχρι να επιλέξεις τις φιλικές μας ιστοσελίδες για τις ηλεκτρονικές σου αγορές, από τους παρακάτω συνδέσμους:
Amazon, Booking, Ebay, Eshop
Electroholic, Lenovo, Media Markt, Public

Με κάθε σου αγορά, και χωρίς να χρεώνεσαι τίποτα επιπλέον, το site θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια από το κατάστημα, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.

Αν προτιμάς αγορές από την Κίνα, προτείνω τα παρακάτω eshops:
Aliexpress, Banggood, Gearbest

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στην ιστοσελίδα μας toxrisimo.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (do-follow link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματός του.

Udemy’s Hot Sale! Courses start at just 10.99 €!