Πως να δεις όλες τις ταινίες της Φίνος φιλμ

finos film στο youtube
Δες τις παλιές Ελληνικές ταινίες του Φίνου από το επίσημο κανάλι της Finos Film στο Youtube...

Η Φίνος Φιλμ είναι μια εταιρεία παραγωγής ταινιών που κυριάρχησε στην Ελληνική κινηματογραφική βιομηχανία 1943-1977. Ιδρύθηκε από τον Φιλοποίμην Φίνο το 1942 κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Ήταν η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής ταινιών στην Ελλάδα εκείνη την εποχή και μια από τις μεγαλύτερες, από άποψη παραγωγικότητας, στη νοτιοανατολική Ευρώπη.
Μετά από περισσότερα από 25 χρόνια, η Φίνος Φιλμ επιστρέφει στην ελληνική κινηματογραφική σκηνή με την Έλληνο-Ιταλική συμπαραγωγή «Urania» (2006). Επιπλέον, η εταιρεία επανακυκλοφορεί κάθε μήνα, παλιές ταινίες σε DVD και με ήχο Dolby Digital 2.0


Δες τις αγαπημένες ασπρόμαυρες ταινίες στο επίσημο κανάλι της Finos Film στο Youtube:
http://www.youtube.com/user/FinosFilmsChannel/videos

Επίσης: Δες δωρεάν Ελληνικές ταινίες
και ταινίες,ειδήσεις και άλλα από το ψηφιακό αρχείο της ΕΡΤ


Πηγή

Θες να συνεισφέρεις στη λειτουργία της πιο χρήσιμης ιστοσελίδας;
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να υποστηρίξεις την ιστοσελίδα μου!

Από ένα απλό Like στην σελίδα στο Facebook μέχρι να επιλέξεις τις φιλικές μας ιστοσελίδες για τις ηλεκτρονικές σου αγορές, από τους παρακάτω συνδέσμους:
Amazon, Booking, Ebay, Eshop
Electroholic, Lenovo, Media Markt, Public

Με κάθε σου αγορά, και χωρίς να χρεώνεσαι τίποτα επιπλέον, το site θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια από το κατάστημα, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.

Αν προτιμάς αγορές από την Κίνα, προτείνω τα παρακάτω eshops:
Aliexpress, Banggood, Gearbest

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στην ιστοσελίδα μας toxrisimo.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (do-follow link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματός του.
loading...
Powered by Blog - Widget