5 Νέες χρήσεις της βότκα εκτός από ποτό | το Χρήσιμο

5 Νέες χρήσεις της βότκα εκτός από ποτό


Δείτε 5 χρήσεις για τη βότκα, εκτός από τη συνηθισμένη...
που ξέρουμε ως ποτό:







  1. Αφαίρεση κόλλας: Έχετε ένα αυτοκόλλητο ή ετικέτα που απλά δεν λέει να ξεκολλήσει; Φέρτε την βότκα. Απλά ρίξτε σε ένα σφουγγάρι (ή χαρτοπετσέτα) με την ισχυρή ουσία, εφαρμόστε στο αυτοκόλλητο και περιμένετε περίπου ένα λεπτό. Το χαρτί (και το κολλώδες υπόλειμμα) θα βγει με τη μία.
  2. Γυαλιστικό για χρωμιομένα μέταλλα: Επαναφέρετε την ομορφιά του χρωμίου σε δευτερόλεπτα με αυτό το εύκολο τέχνασμα. Απλά βρέξτε ένα μαλακό πανί με βότκα, στη συνέχεια τρίψτε το μέταλλο,θα γίνει σαν καινούριο. (Αυτό θα λειτουργήσει επίσης σε πορσελάνη και γυαλί!)
  3. Αποσμητικό δωματίου: Αφού τα αποσμητικά χώρου μπορεί συχνά να αφήσουν ένα δωμάτιο να μυρίζει χειρότερα, δοκιμάστε αυτό το κόλπο. Γεμίστε ένα πλαστικό μπουκάλι με βαποριζατέρ με αναλογία 1:1 του νερού με τη βότκα (αυτό είναι ένα καλό σημείο να αγοράσετε τη φθηνή βότκα) και ψεκάστε στον αέρα. Παραδόξως, η αίθουσα δεν θα μυρίζει σαν βότκα μαρτίνι.
  4. Συντηρητής για τα μπουκέτα σας: Η ανάπτυξη των βακτηρίων μπορεί να κάνει ένα μπουκέτο να ξεθωριάσει γρήγορα . Για να αποφευχθεί αυτό, προσθέστε μερικές σταγόνες βότκα για κάθε φορά που αλλάζετε το νερό. Τα λουλούδια σας θα μείνουν περισσότερο χρόνο ζωντανά.
  5. Καθαριστικό ντους: Το υγρό περιβάλλον μέσα σε ένα μπάνιο μπορεί συχνά να οδηγήσει σε  σχηματισμό μούχλας. Για να καθαρίσετε και να αποτρέψετε από το να συμβεί ξανά, ψεκάστε το ντους, τη ράγα από τη κουρτίνα και όλα, με βότκα. Ελεύθερο από χημικά και αποτελεσματικό.


Θες να συνεισφέρεις στη λειτουργία της πιο χρήσιμης ιστοσελίδας;
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να υποστηρίξεις την ιστοσελίδα μου!

Από ένα απλό Like στην σελίδα στο Facebook μέχρι να επιλέξεις τις φιλικές μας ιστοσελίδες για τις ηλεκτρονικές σου αγορές, από τους παρακάτω συνδέσμους:
Amazon, Booking, Ebay, Eshop
Electroholic, Lenovo, Media Markt, Public

Με κάθε σου αγορά, και χωρίς να χρεώνεσαι τίποτα επιπλέον, το site θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια από το κατάστημα, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.

Αν προτιμάς αγορές από την Κίνα, προτείνω τα παρακάτω eshops:
Aliexpress, Banggood, Gearbest

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στην ιστοσελίδα μας toxrisimo.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (do-follow link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματός του.
Udemy’s Hot Sale! Courses start at just 10.99 €!