Δες αν είναι το αυτοκίνητό σου ασφαλισμένο | το Χρήσιμο

Δες αν είναι το αυτοκίνητό σου ασφαλισμένο

ανασφάλιστο όχημα
Μήπως το όχημά σου τελικά δεν είναι ασφαλισμένο σε νόμιμη ασφαλιστική εταιρεία, έλεγξέ το άμεσα...



Πως να δεις αν το αυτοκίνητό σου είναι ασφαλισμένο

Είτε έχουμε ασφαλίσει το όχημά μας, είτε όχι, μπορούμε να ελέγξουμε αν η ασφάλειά μας ισχύει ή έχουμε πέσει θύματα των επιτήδειων, γλιτώνοντας από τυχόν πρόστιμο.

Πάνω απο 1.000.000 πρόστιμα/παράβολα έχουν αναρτηθεί στo Taxis, στους κατόχους ανασφάλιστων οχημάτων και τον Οκτώβριο ξεκινούν οι έλεγχοι της αστυνομίας με επισκέψεις στα σπίτια τους για παράδοση των πινακίδων και των αδειών κυκλοφορίας!

Πολλά από αυτά όμως είναι ανασφάλιστα, ή ασφάλισαν το αυτοκίνητό τους λίγο πριν αναρτηθεί το πρόστιμο, οπότε αυτό δεν ισχύει.

Σε αυτή την περίπτωση καλό είναι ο κάτοχος να επικοινωνήσει στην εταιρεία που ασφάλισε το αυτοκίνητό του, ώστε να προχωρήσουν μαζί στο ανάλογο αίτημα διαγραφής από τη λίστα. Όμως, πως μπορείς να ελέγξεις αν το όχημα σου δε βρίσκεται στη μαύρη λίστα των ανασφάλιστων που έχει το Υπουργείο Οικονομικών;


Με το  παρακάτω σύνδεσμο συνδέεσε στο site του «Επικουρικού Κεφαλαίου».
Εκεί θα χρειαστεί να συμπληρώσεις το ΑΦΜ σου, τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός σου, και τέλος το κωδικό ασφαλείας και αμέσως θα μάθεις αν το όχημά σου είναι ανασφάλιστο ή ασφαλισμένο.

Επισκέψου την ιστοσελίδα του επικουρικού κεφαλαίου ανασφάλιστων αυτοκινήτων και έλεγξε αν είναι ασφαλισμένο το όχημά σου!

Αν δεν είναι ασφαλισμένο μπορείς να συγκρίνεις στη παρακάτω ιστοσελίδα πάνω απο 40 ασφαλιστικές εταιρείες για να βρεις τη καλύτερη και φθηνότερη ασφάλεια που θα σε καλύψει εξασφαλίζοντας χρόνο και χρήματα!
Ή αν θες φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου, μπορείς να κερδίσεις 20€ στο ασφαλιστήριο σου ασφαλίζοντας το αυτοκίνητό σου στην Hellas Direct εγώ εκεί το έχω ασφαλίσει και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

via GIPHY


Θες να συνεισφέρεις στη λειτουργία της πιο χρήσιμης ιστοσελίδας;
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να υποστηρίξεις την ιστοσελίδα μου!

Από ένα απλό Like στην σελίδα στο Facebook μέχρι να επιλέξεις τις φιλικές μας ιστοσελίδες για τις ηλεκτρονικές σου αγορές, από τους παρακάτω συνδέσμους:
Amazon, Booking, Ebay, Eshop
Electroholic, Lenovo, Media Markt, Public

Με κάθε σου αγορά, και χωρίς να χρεώνεσαι τίποτα επιπλέον, το site θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια από το κατάστημα, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.

Αν προτιμάς αγορές από την Κίνα, προτείνω τα παρακάτω eshops:
Aliexpress, Banggood, Gearbest

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στην ιστοσελίδα μας toxrisimo.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (do-follow link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματός του.
Udemy’s Hot Sale! Courses start at just 10.99 €!