Πως να σταματήσεις μια καρδιακή προσβολή με ένα μόνο συστατικό | το Χρήσιμο

Πως να σταματήσεις μια καρδιακή προσβολή με ένα μόνο συστατικό

how to stop heart attack with one ingredient

Ποιό είναι το φυσικό συστατικό που μπορεί να σταματήσει τη καρδιακή προσβολή;

Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι ένα απλό αλλά ισχυρό συστατικό μπορεί να αποτρέψει μια καρδιακή προσβολή σε ένα λεπτό. Ένας δημοφιλής βοτανολόγος, ο John Christopher έχει ανακαλύψει την πιο αποτελεσματική φόρμουλα για το πώς να σταματήσει μια καρδιακή προσβολή σε 1 λεπτό.

Υπάρχουν περισσότερα από 50 βοτάνων, αλλά ένα από αυτά φαίνεται να είναι το πιο αποτελεσματικό.

Το μυστικό συστατικό του είναι το πιπέρι καγιέν!


Ήξερε ότι αυτό το πιπέρι μπορεί να αποτρέψει μια καρδιακή προσβολή σε 60 δευτερόλεπτα, και ο ίδιος ισχυρίζεται, επίσης, ότι αυτή η μέθοδος λειτουργεί άψογα στη διάσωση ζωών. Το Cayenne είναι το πιο δημοφιλές είδος πιπεριάς τσίλι. Βεβαιωθείτε ότι έχετε πάντα λίγο κοντά σας γιατί μπορεί να σώσει ένα μέλος της οικογένειας από καρδιακή προσβολή.


Το πιπέρι καγιέν έχει τουλάχιστον 90.000 μονάδες θερμότητας Scoville (SHU). Οι Habanero,  οι Bird της Αφρικής, οι Thai chilli, οι Τζαμαϊκανές Hot Pepper, οι Jalapeño και  οι Scotch Bonet είναι είδη πιπεριών που έχουν την ίδια αξία SHU. Μπορείτε να βρείτε πιπέρι καγιέν στα σούπερ μάρκετ, σε ανατολίτικα παντοπωλεία ή σε καταστήματα υγιεινής διατροφής.

Πως να χρησιμοποιείσετε το πιπέρι καγιέν.


Αν έχετε πιπέρι καγιέν στο σπίτι, δώστε στο πρόσωπο που έχει υποστεί καρδιακή προσβολή ένα κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν σε ένα ποτήρι νερό. Ο ασθενής πρέπει να έχει τις αισθήσεις του  για να λειτουργήσει αυτό.

Αν το άτομο είναι αναίσθητο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εκχύλισμα από πιπέρι καγιέν. Βάλτε μερικές σταγόνες κάτω από τη γλώσσα του ασθενούς για να έχει αποτέλεσμα.

Το πιπέρι καγιέν είναι ένα ισχυρό διεγερτικό, αυξάνει τον καρδιακό ρυθμό και μεταφέρει το αίμα σε όλα τα μέρη του σώματος, ενώ εξισορροπεί την κυκλοφορία. Το πιπέρι καγιέν έχει αιμοστατική δράση, σταματά την αιμορραγία αμέσως και βοηθά στην ανάρρωση από καρδιακή προσβολή.

Να θυμάστε, πολλοί ειδικοί σε θέματα υγείας λένε ότι ποτέ δεν έχουν χάσει ένα ασθενή χάρη σε αυτή την άμεση θεραπεία.

Πηγή

Θες να συνεισφέρεις στη λειτουργία της πιο χρήσιμης ιστοσελίδας;
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να υποστηρίξεις την ιστοσελίδα μου!

Από ένα απλό Like στην σελίδα στο Facebook μέχρι να επιλέξεις τις φιλικές μας ιστοσελίδες για τις ηλεκτρονικές σου αγορές, από τους παρακάτω συνδέσμους:
Amazon, Booking, Ebay, Eshop
Electroholic, Lenovo, Media Markt, Public

Με κάθε σου αγορά, και χωρίς να χρεώνεσαι τίποτα επιπλέον, το site θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια από το κατάστημα, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.

Αν προτιμάς αγορές από την Κίνα, προτείνω τα παρακάτω eshops:
Aliexpress, Banggood, Gearbest

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στην ιστοσελίδα μας toxrisimo.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (do-follow link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματός του.

Udemy’s Hot Sale! Courses start at just 10.99 €!