Πως να καλέσεις ταξί στη πόρτα σου χωρίς χρέωση | το Χρήσιμο

Πως να καλέσεις ταξί στη πόρτα σου χωρίς χρέωση

κάλεσε ταξί από το κινητό σουΚάλεσε ταξί δωρεάν από όπου και αν είσαι...
μέσω των 2 Ελληνικών εφαρμογών taxiplon και taxibeat.


Πως λειτουργεί το taxibeat:

Εσύ επιλέγεις τον Taxibeat οδηγό σου.
Για πρώτη φορά, εσύ, ως επιβάτης επιλέγεις ποιόν οδηγό ταξί θα καλέσεις για να σε εξυπηρετήσει, με βάση τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σου. Επιλέγεις τον οδηγό ταξί με την υψηλότερη βαθμολογία από άλλους Taxibeaters, το καλύτερο αυτοκίνητο, τις υπηρεσίες που σου προσφέρονται, ή απλά τον πιο κοντινό επειδή βιάζεσαι.
Κάνεις τη διαδρομή με τον προσωπικό σου οδηγό ταξί και στο τέλος τον βαθμολογείς.

ΔΩΡΕΑΝ! Δεν πληρώνεις τίποτα περισσότερο από ότι θα πλήρωνες αν είχες βρει το ταξί στο δρόμο.
Σε κάθε σημείο της πόλης, οποιαδήποτε ώρα και μέρα, μπορείς να βρεις και να καλέσεις τον προσωπικό σου οδηγό Taxibeat.
Άνοιξε το smartphone σου, δες τους διαθέσιμους οδηγούς, και κάλεσε αυτόν που θέλεις. Δες τον να πλησιάζει στο χάρτη, περίμενε να σε ειδοποιήσει, επιβιβάσου, και στο τέλος βαθμολόγησε τον. Η εμπειρία θα σε συναρπάσει!

Επίσης παρέχει την υπηρεσία door-to-door αποστολές αντικειμένων.
Για πρώτη φορά, μπορείς να παρακολουθήσεις την πορεία της αποστολής σου από την παραλαβή ως την παράδοση και να επιλέξεις εσύ την τιμή που θα πληρώσεις!

Προσφορά Taxibeat!
Κέρδισε 10 € για τη πρώτη σου διαδρομή με το taxibeat!
Χρησιμοποίησε τον εκπτωτικό κωδικό 6x39s και θα έχεις 10€ δώρο για την πρώτη σου διαδρομή!!

Διατίθεται σε Ios ,Android και Windows Phone

Πως λειτουργεί το taxiplon:

Οι υπηρεσίες καλύπτουν μετακινήσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και ολόκληρη την Ελλάδα, shuttle services, executive services, αλλά και ειδικές μετακινήσεις κατοικίδιων, αποστολές πακέτων, καθώς και συνεργασίες για αποστολή δώρων από κάβες, ανθοπωλεία, κ.ά.
Κάνοντας χρήση της πιο εξελιγμένης τεχνολογίας, η taxiplon κάνει την κλήση ταξί ...παιχνιδάκι! Με τη δωρεάν εφαρμογή taxiplon καλείτε ταξί από το κινητό σας με το πάτημα ενός κουμπιού. Με το εξελιγμένο web book βρίσκετε ταξί με ένα click από τον υπολογιστή σας ή το tablet σας. Φυσικά για τους πιο παραδοσιακούς διαθέτουμε και πενταψήφιο αριθμό με αστική χρέωση.

Καλέστε ταξί online xχωρίς χρέωση!Καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο στο 18222.Κάλεσε ταξί από το κινητό σου!

Διατίθεται σε Ios και Android 

Θες να συνεισφέρεις στη λειτουργία της πιο χρήσιμης ιστοσελίδας;
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να υποστηρίξεις την ιστοσελίδα μου!

Από ένα απλό Like στην σελίδα στο Facebook μέχρι να επιλέξεις τις φιλικές μας ιστοσελίδες για τις ηλεκτρονικές σου αγορές, από τους παρακάτω συνδέσμους:
Amazon, Booking, Ebay, Eshop
Electroholic, Lenovo, Media Markt, Public

Με κάθε σου αγορά, και χωρίς να χρεώνεσαι τίποτα επιπλέον, το site θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια από το κατάστημα, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.

Αν προτιμάς αγορές από την Κίνα, προτείνω τα παρακάτω eshops:
Aliexpress, Banggood, Gearbest

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στην ιστοσελίδα μας toxrisimo.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (do-follow link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματός του.
Udemy’s Hot Sale! Courses start at just 10.99 €!