Ποια είναι τα καλύτερα προγράμματα επεξεργασίας pdf (δωρεάν) | το Χρήσιμο

Ποια είναι τα καλύτερα προγράμματα επεξεργασίας pdf (δωρεάν)

free pdf editors
Τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα επεξεργασίας pdf...
Ψάχνεις δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας pdf; ρίξε μια ματιά στα παρακάτω:



Τα PDF (Portable Document Format) έγγραφα φορητού τύπου,
είναι μια μορφή αρχείου που χρησιμοποιείται για να αντιπροσωπεύσει έγγραφα κατά τρόπο ανεξάρτητο από την εφαρμογή λογισμικού, hardware και τα λειτουργικά συστήματα.

Formswift
Ένας online pdf editor που είναι πληρέστερος, ενημερωμένος και φιλικός στο χρήστη.

PDFEscape.com
Από τα πιο δημοφιλή online προγράμματα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις απλώς με μια μεταφόρτωση "ανέβασμα" (upload). Επίσης μπορεί να ανοίξει και ένα pdf το οποίο είναι προστατευμένο με κωδικό!

BeCyPDFMetaEdit (φαίνεται να μην λειτουργεί)
Με την επιλογή της επεξεργασίας μεταδεδομένων (metadata) αυτό το λογισμικό είναι πραγματικά ένα στολίδι, βοηθά στο να μπορούν τα αρχεία pdf να αναζητηθούν στη google μεσω μεταδεδομένων, το οποίο είναι πραγματικά σημαντικό αν τα έχεις ανεβάσει για δημόσια χρήση.

PDF-XChange
Υποστηρίζει οπτική αναγνώριση χαρακτήρων (OCR) στα αρχεία pdf που ψάχνεις.

Inkscape
Παρόλο που είναι ένα δωρεάν εργαλείο διανυσματικής σχεδίασης (vector drawing tool), έχει και δυνατότητες για εξαγωγή και εισαγωγή αρχείων pdf.

OpenOffice Draw
Έχει μια επέκταση για εισαγωγή pdf που επιτρέπει στο χρήστη να αλλάξει τo μορφότυπο (format) του αρχείου και υποστηρίζει σχήματα, εικόνες, σχόλια κλπ.

PDFOnline
Ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο που σου επιτρέπει να μετατρέψεις ένα αρχείο pdf σε ένα έγγραφο του Word. Το PDFToword  κάνει επίσης το ίδιο. Με τον τρόπο αυτό θα είσε σε θέση να επεξεργαστείς το αρχείο στο Word και στη συνέχεια να το μετατρέψεις πάλι σε αρχείο pdf.

Foxit Reader
Αυτός είναι ο καλύτερος αναγνώστης pdf και επεξεργασίας που είναι δωρεάν, γρήγορος και σου επιτρέπει να επεξεργαστείς κάθε pdf κείμενο. Είναι ένα από τα αγαπημένα μου.

PDFedit
Φιλοξενείται από το SourceForge, αυτό το λογισμικό είναι εύκολο και σου δίνει τη δυνατότητα να επεξεργαστείς τα ακατέργαστα (RAW) pdf αρχεία με πολλές δυνατότητες γραφικού περιβάλλοντος (GUI).

PDFtotext (δεν λειτουργεί πλέον)
Μια αρκετά απλή online υπηρεσία όπου μπορείς να μετατρέψεις ένα αρχείο pdf σε κείμενο, απλά ανέβασέ το και πληκτρολόγησε το email σου όπου θα έχεις την μετατροπή του εγγράφου σε λίγα λεπτά.

Cometdocs
Δωρεάν επεξεργασία εγγράφων Pdf σε πάνω από 20 μορφές εγγράφων όπως Excel, Word, PowerPoint, AutoCAD, HTML, PUB, κλπ. Υποστηρίζει τη δημιουργία PDF από σχεδόν οποιοδήποτε τύπο εγγράφου και μπορεί να μετατρέψει τα αρχεία απευθείας μέσω Dropbox, Google Drive, OneDrive, κλπ. Υποστηρίζει τη δημιουργία PDF από σχεδόν οποιοδήποτε τύπο εγγράφου.

Θες να συνεισφέρεις στη λειτουργία της πιο χρήσιμης ιστοσελίδας;
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να υποστηρίξεις την ιστοσελίδα μου!

Από ένα απλό Like στην σελίδα στο Facebook μέχρι να επιλέξεις τις φιλικές μας ιστοσελίδες για τις ηλεκτρονικές σου αγορές, από τους παρακάτω συνδέσμους:
Amazon, Booking, Ebay, Eshop
Electroholic, Lenovo, Media Markt, Public

Με κάθε σου αγορά, και χωρίς να χρεώνεσαι τίποτα επιπλέον, το site θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια από το κατάστημα, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.

Αν προτιμάς αγορές από την Κίνα, προτείνω τα παρακάτω eshops:
Aliexpress, Banggood, Gearbest

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στην ιστοσελίδα μας toxrisimo.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (do-follow link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματός του.
Udemy’s Hot Sale! Courses start at just 10.99 €!