Ποιες είναι οι 10 τροφές που αποτοξινώνουν; | το Χρήσιμο

Ποιες είναι οι 10 τροφές που αποτοξινώνουν;

Αποτοξινώσου, χωρίς να πεινάσεις με ανούσιες δίαιτες, δοκίμασε τις 10 τροφές που θα σε βοηθήσουν να χάσεις βάρος...

1 Ο κορμός του μπρόκολου
Αφήστε το κεφάλι από το μπρόκολο και προτιμήστε τον κορμό του. Ο κορμός του μπρόκολου έχει εξαιρετικά υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά που βοηθούν στην αποτοξίνωση των ενζύμων στο πεπτικό σωλήνα.

2 Εσπεριδοειδή
Η βιταμίνη C είναι μια από τις καλύτερες αποτοξινωτικές βιταμίνες  έτσι δεν είναι καμία έκπληξη πως τα λεμόνια, τα πορτοκάλια και τα lime βρίσκονται στη λίστα μας. Τα ένζυμα βοηθούν να καθαρίσει το πεπτικό σύστημα και το συκώτι. Δοκιμάστε να πιείτε ένα ποτήρι χλιαρό νερό με λεμόνι καθημερινά.

3 Φρούτα
Δεδομένου ότι τα φρούτα έχουν ήδη υψηλή περιεκτικότητα σε υγρά, αυτό κάνει θαύματα για το σύστημά σας. Επιπλέον, τα φρούτα είναι εύκολο να χωνευτούν,  με υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά, θρεπτικά συστατικά, φυτικές ίνες και βιταμίνη C. Οι φυτικές ίνες είναι ιδιαίτερα σημαντικές για τον καθαρισμό του πεπτικού συστήματος.. Μπορείτε να καθαρίσετε ήπια το σύστημά σας με την άφθονη κατανάλωση από μπανάνες, αχλάδια, μήλα, φράουλες, βατόμουρα, γκρέιπφρουτ, πορτοκάλια, σύκα και δαμάσκηνα. Διαλέξτε τα πιο ζουμερά φρούτα!

4 Σκόρδο
Μπορεί να είναι "μυρωδάτο", αλλά μόνο με την προσθήκη ωμού ή μαγειρεμένου σκόρδου στη διατροφή σας, βοηθάει να φιλτράρει τις εναπομείναντες τοξίνες.

5 Πράσινα τρόφιμα
Να θυμάστε πως τα πράσινα τρόφιμα κάνουν καλό. Και βεβαιωθείτε ότι μερικά από αυτά είναι τα πράσινα φυλλώδη λαχανικά όπως το λάχανο, το σπανάκι, η ρόκα. Η χλωροφύλλη θα ενισχύσει την πεπτική οδό σας ώστε  να αποβάλει τις τοξίνες.

6 Πράσινο τσάι
Αυτό το πολύ γνωστό υγιεινό ποτό ξεπλένει τις τοξίνες με ειδικά αντιοξειδωτικά, τις κατεχίνες  που αυξάνουν επίσης τη λειτουργία του ήπατος.

7 Φασόλια mung
Αυτά τα μικροσκοπικά φασόλια είναι σαν μια μεγάλη γροθιά για τις τοξίνες, καθώς απορροφούν τις τοξίνες κατά μήκος των εντερικών τοιχωμάτων.

8 Ωμέγα-3 λιπαρά
Το αβοκάντο, το ελαιόλαδο και το λάδι από σπόρου λιναριού ... ακούγεται καλό για μας! Αυτά τα στοιχεία έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα τα οποία βοηθούν στη λίπανση των εντερικών τοιχωμάτων και απορροφούν τις τοξίνες.

9 Ακατέργαστα λαχανικά
Δεδομένου ότι τα κρεμμύδια, τα καρότα, οι αγκινάρες, τα σπαράγγια, το μπρόκολο, το λάχανο, το κατσαρό λάχανο, τα λαχανάκια Βρυξελλών, το κουνουπίδι, το σκόρδο, τα παντζάρια,  η κουρκούμη και η ρίγανη έχουν όλα υψηλή περιεκτικότητα σε θείο και γλουταθειόνη, θα βοηθήσει να απαλλάξει το συκώτι σας από τις βλαβερές τοξίνες.

10 Νερό
Πιείτε πολύ από αυτό!!!


Διαβάστε επίσης: πως να τονώσετε το συκώτι σας, επιπλέον tips για αποτοξίνωση, και τι να φάτε για κάθε ασθένεια.









Θες να συνεισφέρεις στη λειτουργία της πιο χρήσιμης ιστοσελίδας;
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να υποστηρίξεις την ιστοσελίδα μου!

Από ένα απλό Like στην σελίδα στο Facebook μέχρι να επιλέξεις τις φιλικές μας ιστοσελίδες για τις ηλεκτρονικές σου αγορές, από τους παρακάτω συνδέσμους:
Amazon, Booking, Ebay, Eshop
Electroholic, Lenovo, Media Markt, Public

Με κάθε σου αγορά, και χωρίς να χρεώνεσαι τίποτα επιπλέον, το site θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια από το κατάστημα, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.

Αν προτιμάς αγορές από την Κίνα, προτείνω τα παρακάτω eshops:
Aliexpress, Banggood, Gearbest

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στην ιστοσελίδα μας toxrisimo.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (do-follow link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματός του.
Udemy’s Hot Sale! Courses start at just 10.99 €!