«Βγαίνουμε Αθήνα», κάθε Τρίτη στο κέντρο της Αθήνας για ποτό με 5€

Ο Δήμος Αθηναίων από την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014 και για κάθε Τρίτη συνεχίζει τη δράση του «Βγαίνουμε Αθήνα...
όλοι οι επισκέπτες και εργαζόμενοι της πόλης είναι ξανά οι επίσημοι προσκεκλημένοι της, για φαγητό, καφέ και ποτό , απολαμβάνοντας γευστικά μενού και πρωτότυπες συνταγές.

Το πρόγραμμα θα διαρκέσει μέχρι τέλος του χρόνου και στο διάστημα αυτό, τα εστιατόρια και τα καφέ του κέντρου θα προσφέρουν προτεινόμενα μενού στην τιμή:
* 10€ Μενού
* 2€ Καφέ
* 5€ Ποτό
* 12€ Κρασί (φιάλη)
http://www.cityofathens.gr/vgenoumeathina/parea_kathe_trith


  • Το πρόγραμμα διαρκεί όλη μέρα
  • Κάθε κατάστημα προσφέρει το δικό του μενού 
  • Η τιμή των 2€ περιλαμβάνει όλους τους καφέδες
     
Μέσα σε αυτήν την ειδικά σχεδιασμένη δράση του, ο Δήμος Αθηναίων επιδιώκει να τονώσει τον κλάδο της εστίασης και να ζωντανέψει ξανά το κέντρο της πόλης, μένοντας πιστός στους βασικούς στόχους της διοργάνωσης.
Κάτοικοι και επισκέπτες της πόλης, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν γευστικά μενού και πρωτότυπες συνταγές, ενώ η δράση πλαισιώνεται από συναυλίες , σε κεντρικά σημεία της Αθήνας στις 19.30 το απόγευμα.
Το πρόγραμμα, στην πρώτη φάση, θα διαρκέσει τέσσερις εβδομάδες, ενώ ο δήμος Αθηναίων θα παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια ώστε να επαναληφθεί η συγκεκριμένη δράση, επιδιώκοντας, όλοι οι επισκέπτες και οι κάτοικοι της πόλης, να είναι οι επίσημοι προσκεκλημένοι για καφέ, φαγητό και ποτό, απολαμβάνοντας τη φιλοξενία των επιχειρήσεων εστίασης της Αθήνας.
Για εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής: 2105277568

Δείτε εδώ το χάρτη επιχειρήσεων:

http://www.cityofathens.gr/vgenoumeathina/parea_kathe_trith/xarths

Πηγή:http://www.cityofathens.gr/       
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
loading...
Powered by Blog - Widget