Αυξήστε τη διάρκειας ζωής της μπαταρίας του ασύρματου ποντικιού σας | το Χρήσιμο

Αυξήστε τη διάρκειας ζωής της μπαταρίας του ασύρματου ποντικιού σας

pc mouseΠως να αυξήσετε τη διάρκειας ζωής της μπαταρίας του ασύρματου ποντικιού σας...

Εάν το ασύρματο ποντίκι σας ξεμένει γρήγορα από μπαταρία η logitech μας προτείνει 4 tips για να παρατείνουμε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.





Δες το μυστικό κόλπο πως να γεμίσεις τις μπαταρίες ξανά και ξανά!

Simple Trick Brings Any Battery Back To Life

  1. Προτιμήστε ένα ανοιχτόχρωμο mouse pad! Ενώ το ποντίκι σας μπορεί να δουλέψει καλά σε σκουρόχρωμη επιφάνεια καλύτερα να το αποφύγετε διότι "τρώει" περισσότερη ενέργεια από τη μπαταρία.
  2. Εάν το ποντίκι σας συνοδεύεται από ένα δέκτη usb προτιμήστε να τον βάλετε κοντά στο ποντίκι, δηλαδή να είναι στη κοντινότερη θύρα usb ως προς το ποντίκι.
  3. Για καλύτερα αποτελέσματα, αντικαταστήστε και τις δύο μπαταρίες ταυτόχρονα και αποφύγετε να αναμίξετε τις μάρκες. Η Logitech προτείνει τη χρήση αλκαλικών μπαταριών διότι οι μη αλκαλικές μπαταρίες, όπως μπαταρίες NiMH ή NiCd, λειτουργούν σε χαμηλότερη τάση και μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του ποντικιού σας.
  4. Απενεργοποιήστε το ποντίκι όταν ταξιδεύετε. Ενώ τα ποντίκια μπορούν να πέσουν σε κατάσταση αναμονής όταν δεν χρησιμοποιούνται, θα ενεργοποιηθούν όταν μετακινούνται μέσα στην τσάντα σας και αυτό καταναλώνει την ενέργεια της μπαταρίας.
extra tip: αν θέλετε μπορείτε να βάλετε τα windows να σας υπενθυμίζουν να κλείνετε το ποντίκι, όταν κλείνετε το pc σας!
Ανοίξτε τον Πίνακα Ελέγχου στα Windows και αναζητήσετε Change System Sounds  Επιλέξτε το "Exit Windows" και αναζητήστε το Wav αρχείο σας για να το ορίσετε ως τον default ήχο για το συμβάν. Κάντε το ίδιο για το "Windows Logoff" και δεν θα ξεχάσετε ποτέ να απενεργοποιήσετε το ασύρματο ποντίκι και το πληκτρολόγιο σας ξανά.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό τον ήχο!

Πηγή , http://www.logitech.com/en-us/mice-pointers/articles/6771

Θες να συνεισφέρεις στη λειτουργία της πιο χρήσιμης ιστοσελίδας;
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να υποστηρίξεις την ιστοσελίδα μου!

Από ένα απλό Like στην σελίδα στο Facebook μέχρι να επιλέξεις τις φιλικές μας ιστοσελίδες για τις ηλεκτρονικές σου αγορές, από τους παρακάτω συνδέσμους:
Amazon, Booking, Ebay, Eshop
Electroholic, Lenovo, Media Markt, Public

Με κάθε σου αγορά, και χωρίς να χρεώνεσαι τίποτα επιπλέον, το site θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια από το κατάστημα, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.

Αν προτιμάς αγορές από την Κίνα, προτείνω τα παρακάτω eshops:
Aliexpress, Banggood, Gearbest

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στην ιστοσελίδα μας toxrisimo.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (do-follow link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματός του.
Udemy’s Hot Sale! Courses start at just 10.99 €!