Πως να διατηρήσετε τα φυτά σας ενώ λείπετε διακοπές (video) | το Χρήσιμο

Πως να διατηρήσετε τα φυτά σας ενώ λείπετε διακοπές (video)


Αν δεν έχετε κάποιο σύστημα αυτόματου ποτίσματος, υπάρχουν εύκολοι τρόποι για να διατηρηθούν τα φυτά σας...


ενώ λείπετε από το σπίτι για μεγάλο χρονικό διάστημα ειδικά το καλοκαίρι που τα φυτά έχουν μεγαλύτερες ανάγκες σε νερό.


Για να μην αναρωτιέστε αν θα ξεραθούν τα φυτά σας τώρα που θα φύγετε διακοπές, μπορείτε να λάβετε τα μέτρα σας. Πάρτε ένα κομμάτι φιτίλι, επίδεσμο ή σχοινί και βυθίσετε τη μια άκρη του στο χώμα μιας γλάστρας και την άλλη στο νερό ενός κουβά η μπουκαλιού, το οποίο θα έχετε τοποθετήσει ψηλότερα, επίσης αν θέλετε βάζετε και λίγο υγρό λίπασμα μέσα.
Η μπορείτε να βουλώστε τη μπανιέρα και να τη γεμίστε με νερό περίπου 2-3 εκατοστά και να βάλετε μέσα όσες γλάστρες μπορείτε πάνω σε μία πετσέτα.



Άλλος ένας εύκολος τρόπος για να ποτίζονται τα φυτά σας σε περίοδο που λείπετε απο το σπίτι είναι να βάλετε μπουκάλια από νερό/αναψυκτικό ανάποδα στις γλάστρες σας και να ανοίξετε μια μικρή τρύπα στο πώμα του μπουκαλιού ώστε το νερό να βγαίνει τόσο όσο χρειάζεται το φυτό.


Θες να συνεισφέρεις στη λειτουργία της πιο χρήσιμης ιστοσελίδας;
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να υποστηρίξεις την ιστοσελίδα μου!

Από ένα απλό Like στην σελίδα στο Facebook μέχρι να επιλέξεις τις φιλικές μας ιστοσελίδες για τις ηλεκτρονικές σου αγορές, από τους παρακάτω συνδέσμους:
Amazon, Booking, Ebay, Eshop
Electroholic, Lenovo, Media Markt, Public

Με κάθε σου αγορά, και χωρίς να χρεώνεσαι τίποτα επιπλέον, το site θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια από το κατάστημα, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.

Αν προτιμάς αγορές από την Κίνα, προτείνω τα παρακάτω eshops:
Aliexpress, Banggood, Gearbest

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στην ιστοσελίδα μας toxrisimo.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (do-follow link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματός του.
Udemy’s Hot Sale! Courses start at just 10.99 €!