Στείλτε δωρεάν SMS στο 54151 και μάθετε τα πιο φθηνά πρατήρια καυσίμων της περιοχής σας | το Χρήσιμο

Στείλτε δωρεάν SMS στο 54151 και μάθετε τα πιο φθηνά πρατήρια καυσίμων της περιοχής σας

Στείλτε δωρεάν SMS στο 54151 και μάθετε τα πιο φθηνά πρατήρια καυσίμων...
στην περιοχή που σας ενδιαφέρει.


Την πρωτοβουλία του Υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας για τη δημιουργία Παρατηρητηρίων Τιμών, στο πλαίσιο κοινωνικής αλληλεγγύης, στηρίζουν αφιλοκερδώς και οι τρείς εταιρείες κινητής τηλεφωνίας της χώρας μας, Cosmote, Vodafone και WIND.


Παράδειγμα: Στείλτε «Καλλιθέα» στο 54151.



Χρήσιμες πληροφορίες
  • Τι είναι η υπηρεσία; Πρόκειται για υπηρεσία ενημέρωσης μέσω SMS για τα 3 πιο φτηνά σημεία πώλησης αμόλυβδης βενζίνης 95 οκτανίων στην περιοχή (δημοτικό διαμέρισμα) που σας ενδιαφέρει.
  • Πως λειτουργεί; Στέλνοντας SMS με την περιοχή που σας ενδιαφέρει στο 54151, έρχεται άμεσα στο κινητό σας απάντηση που περιέχει την τιμή της βενζίνης, το πρατήριο πώλησης καυσίμων, καθώς και τη διεύθυνση για κάθε ένα από τα 3 φθηνότερα σημεία πώλησης που εντοπίστηκαν στην περιοχή που δηλώσατε (πχ. Χαλάνδρι, Ηλιούπολη, Αιγάλεω).
  • Από πότε είναι σε ισχύ; Από Πέμπτη 12 Μαίου 2011 για όλη την Αττική και από αρχές Ιουλίου για την υπόλοιπη Ελλάδα (η ακριβής ημερομηνία ενεργοποίησης για την υπόλοιπη Ελλάδα θα ανακοινωθεί).
  • Ποιος μπορεί να κάνει χρήση της υπηρεσίας; Η εφαρμογή έχει αναπτυχθεί αφιλοκερδώς από την εταιρία Upstream και παρέχεται δωρεάν από τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας Cosmote, Vodafone και Wind, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας κοινωνικής αλληλεγγύης για μείωση τιμών του ΥΠΑΑΝ. Συνεπώς η εφαρμογή απευθύνεται σε όλους τους καταναλωτές που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες των τριών εταιριών κινητής τηλεφωνίας.
  • Τι θα μου κοστίσει; Η αποστολή SMS στην υπηρεσία είναι χωρίς χρέωση (€0 ανά SMS)
  • Από που προέρχονται τα δεδομένα που χρησιμοποιεί η SMS υπηρεσία; Όλα τα στοιχεία παρέχονται από τον ιστότοπο www.fuelprices.gr της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου. 
  • Πόσο ενημερωμένες είναι οι πληροφορίες που θα λαμβάνω μέσω SMS; Η ενημέρωση των πληροφοριών της πλατφόρμας SMS γίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα μέσα στην ημέρα.
Οδηγίες χρήσης της υπηρεσίας
  • Για τη λήψη των επιθυμητών πληροφοριών, στείλτε SMS χωρίς χρέωση στο 54151 με το όνομα του δημοτικού διαμερίσματος που επιθυμείτε και σε λίγα δευτερόλεπτα θα λάβετε τις πληροφορίες στο κινητό σας τηλέφωνο. Η απάντηση περιλαμβάνει την εταιρία εμπορίας καυσίμων, την τιμή της βενζίνης καθώς και τη διεύθυνση για κάθε ένα από τα 3 σημεία πώλησης
links για εφαρμογές σε android os :
https://market.android.com/details?id=greekfuel.v1
https://market.android.com/details?id=gr.androiddev.FuelPrices




Θες να συνεισφέρεις στη λειτουργία της πιο χρήσιμης ιστοσελίδας;
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να υποστηρίξεις την ιστοσελίδα μου!

Από ένα απλό Like στην σελίδα στο Facebook μέχρι να επιλέξεις τις φιλικές μας ιστοσελίδες για τις ηλεκτρονικές σου αγορές, από τους παρακάτω συνδέσμους:
Amazon, Booking, Ebay, Eshop
Electroholic, Lenovo, Media Markt, Public

Με κάθε σου αγορά, και χωρίς να χρεώνεσαι τίποτα επιπλέον, το site θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια από το κατάστημα, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.

Αν προτιμάς αγορές από την Κίνα, προτείνω τα παρακάτω eshops:
Aliexpress, Banggood, Gearbest

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στην ιστοσελίδα μας toxrisimo.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (do-follow link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματός του.
Udemy’s Hot Sale! Courses start at just 10.99 €!