Wednesday, March 9, 2011

Χρήσιμα Tips

Χρήσιμα Tips

1) Ένα κόλπο για να μη χαλάνε οι πατάτες είναι να τις αποθηκεύουμε σε σκοτεινό μέρος και μέσα στο καλάθι που τις φυλάμε να βάλουμε  1-2 μήλα!
 
2) Για την πρόληψη ραγίσματος του κελύφους των αυγών, προσθέστε...
μια πρέζα αλάτι στο νερό πριν από το βράσιμο.

3) Εάν κατά λάθος ρίξτε παραπάνω αλάτι σε ένα πιάτο, ρίξτε ενώ μαγειρεύετε ,μια αποφλοιωμένη πατάτα να απορροφήσει το παραπάνω αλάτι.
 
4) Τυλίξτε το σέλινο σε φύλλο αλουμινίου, τοποθετώντας στο ψυγείο θα κρατήσει για εβδομάδες.

5) Για να προσδιορίσετε αν ένα αυγό είναι φρέσκο, βυθίστε το σε μια κατσαρόλα με δροσερό αλατισμένο νερό. Αν κατέβει είναι φρέσκο , αν ανεβαίνει στην επιφάνεια, πετάξτε το.

6) Θεραπεία για τους πονοκέφαλους: Πάρτε ένα λεμόνι
, κόφτε το στη μέση και τρίψτε το στο μέτωπό σας. Ο πόνος θα φύγει μακριά.

7) Μην πετάτε ότι κρασί απομείνει: Παγώστε το στις παγοκύστες για μελλοντική χρήση σε φαγητά κατσαρόλας και σάλτσες.


8) Για να απαλλαγείτε από τη φαγούρα από τσίμπημα κουνουπιού: δοκιμάστε την εφαρμογή σαπουνιού στη περιοχή, θα ανακουφιστείτε άμεσα.





0 σχόλια:

Post a Comment

Παρακαλώ σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.
Αν δεν βλέπετε το σχόλιό σας μετά την καταχώρησή του, είναι επειδή περιμένει προέγκριση, μην το γράφετε δύο φορές.

       
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blog - Widget
loading...